APPETIZERS

  • SAMOSA
    Diverse groenten verpakt in een driehoekje van bladerdeeg. Vegetable cooked with specially selected spices and fried like a pastry.
    € 4,00
  • ONION BHAJI
    Gebakken balletjes ui met paprika, koriander, erwtenmeel en verse kruiden. Heel bijzonder vegetarisch voorgerecht. Finely sliced onions, cooked with gram flour according to a special recipe and fried.
    € 4,00
  • CHICKEN CHAT
    Kleine stukjes malse kipfilet met een speciale zoetzure tamarindesaus. Fine pieces of chicken tikka tossed with hot and sour spices seasoned with Indian herbs.
    € 5,95
  • KING PRAWN BUTTERFLY
    Gepaneerde grote garnalen. Succulent fried king prawns in breadcrumbs with mild spices.
    € 5,95
  • PRAWN PURI
    Kleine gekruide garnalen op zacht brood. Small prawns cooked in medium spices, served in traditional deep fried wheat bread.
    € 5,95
  • FISH PAKAUDA
    Gefrituurde visfilet, gemengd met Indiase kruiden en speciaal meel. Shallow fried fish, mixed with spices and herbs and coated with gram flour.
    € 4,95
  • CHICKEN PAKAUDA
    Gefrituurde kipfilet, gemengd met Indiase kruiden en speciaal meel. Fried boneless chicken, mixed with spices and herbs and coated with gram flour.
    € 4,95
  • MALLA SOUP
    Medium gekruide kerriesoep met linzen, room, koriander en citroen. A richly flavoured lentil based 'colonial inspired' soup.
    € 5,50
  • SHEEKH KABAB
    Rolletjes gehakt uit de tandoori oven. Lamb minced with onions, special herbs and spices, prepared in our tandoori oven.
    € 5,95
  • BOTTI KABAB
    Pittig gegrilde stukjes lamsvlees uit de tandoori oven. Very spicy, marinated pieces of lamb, grilled in our tandoori oven.
    € 5,95
  • MIXED KABAB
    Verschillende gerechten uit de tandoori oven, zeer speciaal. Combination of boneless chicken and lamb with Indian special herbs and spices and grilled in the clay oven.
    € 6,00
  • TANDOORI CHICKEN
    Kippenpoot gegrild in de tandoori oven met verse kruiden gemarineerd. Chicken legs marinated in yogurt with Indian special herbs and spices and grilled in the clay oven.
    € 4,95
  • CHICKEN TIKKA
    Gegrild kipfilet uit de tandoori oven. Boneless marinated chicken breast cubes.
    € 5,50
  • LAMB TIKKA
    Heerlijk gemarineerd, gegrild lamsfilet uit de tandoori oven. Boneless marinated lamb grilled in the clay oven.
    € 5,95
  • HOT WINGS (pittig)
    Kippenvleugels, gemarineerd in pittige Indiase kruiden en gegrild in de tandoori oven. Chicken wings marinated in yogurt with Indian hot and spicy marinade and grilled in the clay oven.
    € 5,50

3 COURSE SHARING MENU

Sfeervol, romantisch Indiaas diner. Wij hebben speciale groepsmenu's samengesteld. Zij geven u een unieke kennismaking met de vele smaken uit de Indiase keuken. Soep, garnalen, viscurry, kipcurry, kippenboutjes, lamscurry, bijgerechten, dessert, koffie of Indiase thee. Voor de verscheidenheid aan gerechten en smaken kunt u de veelzijdigheid van de Indiase keuken beleven. Kortom, een culinaire ervaring! Een uitgebreide kennismaking met curry- en tandoori-gerechten uit de Indiase keuken.

GANDHI VEG. MENU (2p)
  • ● Samosa / onion bhajee
  • ● Palak panneer
  •     Veg Balti
  • ● Mushroom Bhaji
  •     Rijst / Nan / Mix Salade
  • ● Dame Blanche of koffie of thee
€ 54,95
MAMTA ENGLISH MENU (2p) (pittig)
  • ● Hot wings (voorgerecht)
  • ● Lam Madras
  • ● Tandoori mixed grill
  • ● Mixed vegetable Bhaji
  • ● Gemengde salade / raita
  • ● Rijst en nan brood
  • ● Kulfi ijs of koffie of thee
€ 59,95
FISH & CHICKEN MENU (2p)(mild of med.)
  • ● Mix (voorgerecht)
  • ● Vis korma/bhuna
  • ● Chicken Tikka
  • ● Mixed vegetables
  • ● Gemengde salade
  • ● Rijst en nan brood
  • ● Kulfi ijs of koffie of thee
€ 59,95
BENGALI PRAWN MENU (2p)(mild/med.)
  • ● Onion Bhaji (voorgerecht)
  • ● Tandoori king prawn
  • ● King prawn Bhuna/ Korma
  • ● Mushroom Bhaji
  • ● Gemengde salade
  • ● Rijst en nan brood
  • ● Kokos ijs of koffie of thee
€ 59,95
CHICKEN MENU (2p) (mild of medium)
  • ● Mixed (voorgerecht)
  • ● Tandoori mixed grill
  • ● Chicken Marco Polo / Bhuna
  • ● Mixed vegetable curry
  • ● Nan brood
  • ● Gemengde salade
  • ● Kulfi ijs of koffie of thee
€ 59,95
KINDER MENU (1p)
  • ● Chicken Pakauda
  • ● Tandoori Chicken / Chicken Tikka
  • ● Patat
  • ● Nan brood
  • ● Kinderijs
€ 13,50
MOTTON MENU (2p) (mild of medium)
  • ● Sheek kabab (voorgerecht)
  • ● Kasmiri lam / Bhuna
  • ● Tandoori mixed grill
  • ● Mushroom Bhaji
  • ● Gemengde salade
  • ● Rijst en nan brood
  • ● Dame Blanche of koffie of thee
€ 59,59

SPECIALITIES FROM OUR CHEF

  • CHICKEN TIKKA MADRAS (vrij pittig)
    Zachte kipfilet bereid met Madrasie kruiden, bestaande uit heel fijn gemalen chili, gember, knoflook, citroen, tomatensaus en verse koriander. Grilled boneless chicken cooked in a rich, spicy sauce containing garam masala, garlic, ginger,lemon juice and red chilly powder, for a strong authentic flavor.
    € 18,95
  • ROGAN JOSH (medium)
    Heerlijk zacht lamsvlees, gemarineerd in een mengsel van verse kruiden en daarna afgemaakt met heel fijne gember, knoflook en verse tomaten. Diced mutton cooked with tomatoes, green peppers,and served in a medium spiced sauce.
    € 19,00
  • KING PRAWN MASALA (mild)
    Een overheerlijke milde curry, gemarineerd grote garnalen uit de Golf van Bengalen, eerst gegrild in de tandoori-oven, daarna bereid met kokos, rozijnen, amandelen en verse kruiden. Tandoori Grilled King prawn cooked in a mild creamy sauce, finished with almond flakes.
    € 20,00
  • KING PRAWN BHUNA (medium)
    Grote garnalen uit de Golf van Bengalen, eerst gemarineerd in een combinatie van verse kruiden en specerijen, daarna gegrild in de Tandoori-kleioven. Freshwater king prawn simmered in a medium hot sauce with a variety of fresh spices, onions, tomatoes and green pepper.
    € 19,50
  • SHAHI CHICKEN (mild tot medium)
    Gegrilde kipfilet met tomaten, ui, paprika en zeer speciale verse kruiden,gekookt in een romige saus. (zacht van smaak) Combination of boneless chicken grilled in clay oven and then cooked in a golden creamy curry sauce with tomato,onion and capsicum.
    € 18,50
  • CHICKEN MARCO POLO (mild)
    Een combinatie van malse kipfilet uit tandoori oven en daarna bereid met exotische vruchten, noten en room. Topgerecht uit de Indiase keuken. Combination of boneless chicken grilled in clay oven and then cooked with exotic fruits and a creamy curry sauce made with cream, coconut and varieties of nuts. One of the most popular dishes from Mamta.
    € 18,50
  • CHICKEN TIKKA BHUNA (medium)
    Gegrild kipfilet in kerriesaus, bereid met kruiden, verse paprika, tomaten, gember en knoflook (medium en zeer speciale verse kruiden) Grilled boneless chicken simmered in a medium curry sauce with a variety of fresh spices (very special)
    € 18,50

TANDOORI DISHES

Niets in de wereld komt overeen met de smaak van het eten dat in een tandoori oven is bereid! Deze kleipot werd duizenden jaren geleden uitgevonden en heeft zich ontwikkeld tot een perfect 'kookapparaat'. De tandoori-oven, in India 'tandoor' genoemd, is gemaakt van klei en heeft een kegelvorm als een bijenkorf. Hij wordt gestookt met houtskool en bereikt zeer hoge temperaturen. Hierdoor is het vlees, dat aan een spies geregen wordt, heel snel gaar. De tandoori is een echte oven en daarom kan er ook brood, 'nan', in worden gebakken. Dit wordt aan de binnenkant tegen de wand geplakt en is in een mum van tijd klaar.

Freshly grilled special Indian Freshly grilled special Indian Tandoori dishes We prepare your food freshly so please choose the spiciness of your dish as ‘mild’, ‘medium’ or ‘hot’. All the tandoori dishes are served with vegetable curry/dal and basmati rice.

  • TANDOORI CHICKEN (medium)
    Kippenpoten gemarineerd in yoghurt met gember-knoflookpasta en een zelfgemaakt tandoori kruidenmengsel. Chicken legs marinated in yogurt with ginger-garlic paste and homemade tandoori spice-mix.
    € 16,95
  • CHICKEN TIKKA (medium)
    MKipfilet gemarineerd in yoghurt met gember-knoflookpasta en een zelfgemaakt tandoori kruidenmengsel. Boneless chicken marinated in yogurt with garlic-ginger paste and homemade tandoori spice-mix.
    € 18,95
  • LAMB TIKKA (medium)
    Boneless lamb cubes marinated in yogurt with garlic-ginger paste and homemade tandoori spice-mix. Lamsvlees gemarineerd in yoghurt met gember-knoflookpasta en een zelfgemaakt tandoori kruidenmengsel.
    € 19,95
  • TANDOORI KING PRAWN (medium)
    Tijgergarnalen gemarineerd in yoghurt met gember-knoflookpasta en een zelfgemaakt tandoori kruidenmengsel. King prawns marinated in yogurt with garlic-ginger paste and homemade tandoori spice-mix.
    € 21,95
  • TANDOORI MIXED GRILL (medium)
    Gemarineerde kipfilet, kippenboutjes, zacht lamsvlees, gegrild in de tandoori kleioven. Pieces of tandoori chicken, chicken tikka, lamb tikka, marinated in yogurt with garlic-ginger paste and homemade tandoori spice-mix.
    € 22,95
  • ROYAL TANDOORI MIXED GRILL (medium)
    Combinatie van verschillende gegrilde gerechten als tandoori mixed grill en grote garnalen uit de Golf van Bengalen. Pieces of tandoori chicken, chicken tikka, lamb tikka en king prawns, marinated in yogurt with garlic-ginger paste and homemade tandoori spice-mix.
    € 23,50

BIRYANI SPECIAL DISHES

Wij bereiden uw maaltijd vers; u kunt aangeven hoe pittig u uw gerecht wenst te hebben: ‘mild’, ‘medium’ of ’ heet’. Al onze Biryani gerechten worden geserveerd met warme groente.

We prepare your food freshly so please choose the spiciness of your dish as ‘mild’, ‘medium’ or ‘hot’. All the biryani dishes are served with vegetable curry.



  • CHICKEN BIRYANI
    Kipfilet bereid met basmati rijst in combinatie met biryani kruiden en verse kruiden. Boneless chicken prepared with basmati rice in combination with capsicum, fresh koriander and special biryani spices.
    € 17,95
  • LAMB TIKKA BIRYANI
    Een combinatie van rijst en mals gegrilde lamsfilet, bereid met paprika, verse koriander, en speciale biryani kruiden. Boneless lamb prepared with basmati rice in combination with capsicum, fresh koriander and special biryani spices.
    € 18,95
  • PRAWN BIRYANI
    Een verrassende combinatie van garnalen, rijst, paprika, verse koriande Een verrassende combinatie van garnalen, rijst, paprika, verse koriander, en speciale biryani kruiden. Prawns prepared with basmati rice in combination with capsicum, fresh koriander and special biryani spices.
    € 19,00
  • KING PRAWN BIRYANI
    Verrassende combinatie van grote garnalen, rijst, paprika, verse koriander, en speciale biryani kruiden. Grill tiger prawns prepared with basmati rice in combination with capsicum, fresh koriander and special biryani spices.
    € 19,95
  • VEGETABLE BIRYANI
    Een overheerlijke vegetarische Biryani. Een combinatie van rijst, diverse groenten, paprika, verse koriander en speciale biryani kruiden. Seasonal fresh vegetables prepared with basmati rice in combination with capsicum, fresh koriander and special biryani spices.
    € 16,95

CHICKEN CURRY DISHES

Wij bereiden uw maaltijd vers; u kunt aangeven hoe pittig u uw gerecht wenst te hebben: ‘mild’, ‘medium’ of ’ heet’. Al onze currygerechten worden geserveerd met basmatirijst.

We prepare your food freshly so please choose the spiciness of your dish as ‘mild’, ‘medium’ or ‘hot’. All the curry dishes are served with basmati rice.

  • CHICKEN TIKKA MASALA (mild)
    Een overheerlijke milde curry, gemarineerde malse kipfilet, eerst gegrild in de tandoori-oven, daarna bereid met kokos, cashewnoten, amandelen en verse kruiden. Special marinated boneless chicken, cooked in almonds, cream and massala sauce & delicate spices.
    € 17,95
  • BUTTER CHICKEN (mild)
    Speciale gegrilde kipfilet met gemengde cashewnoten, kokos, amandel en yoghurt. Gekookt in milde kerriesaus. Boneless chicken, marinated and grilled then cooked in golden creamy curry sauce with butter.
    € 17,95
  • CHICKEN TIKKA KORMA (mild)
    Kipfilet bereid in een romige curry saus van room, kokos en diverse soorten noten. Boneless chicken cooked in a creamy curry sauce made with cream, coconut and varieties of nuts.
    € 17,95
  • CHICKEN TIKKA MALAYON (mild)
    Gegrilde kipfilet in zoete room, gekookt met kokos, cashenoten, yoghurt, amandel, ananas en banaan. Boneless chicken, marinated and grilled then cooked in golden creamy curry sauce with pineapple and banana.
    € 17,95
  • BALTI CHICKEN (medium)
    Een medium kipgerecht met tomaten, paprika, gember en verse koriande Een medium kipgerecht met tomaten, paprika, gember en verse koriander, afgemaakt met Balti pasta saus. Boneless chicken cooked in a spiced curry sauce with fresh onion, tomatoes, capsicum. Prepared with special Balti paste and fresh coriander.
    € 17,95
  • KARAHI CHICKEN (medium)
    Zachte kipfilet, bereid met uien tomaten, paprika, knoflook en geserveerd in een braadpannetje. Boneless chicken cooked in a spiced curry sauce with fresh onion, tomatoes, capsicum.
    € 17,95
  • CHICKEN SAAG (medium)
    Een bijzondere combinatie van zachte kipfilet met spinazie, bereid met knoflook, gember en citroensap. Boneless chicken and spinach cooked in a mildly spiced curry sauce with garlic,ginger and lemon juice.
    € 17,95
  • CHICKEN DHANSAK (medium)
    Een oorspronkelijk uit Perzië afkomstig kipgerecht, gekookt met citroen en linzen. Boneless chicken cooked in a spiced curry sauce with lentils and lemon juice.
    € 17,95
  • CHICKEN JALFREZI (medium)
    Kipfilet bereid in de geheime saus van de chef met verse knoflook, ui, paprika, tomaten, peper en citroensap. Boneless chicken cooked with the che Boneless chicken cooked with the chef’s secret curry sauce with fresh garlic, onion, capsicum, tomatoes, chili and lemon juice.
    € 18,50
  • CHICKEN MADRAS (pittig)
    Zachte kipfilet bereid metMadrasie kruiden bestaande uit heel fijn gemalen chili, gember, knoflook, citroen,tomatensaus en verse koriander. Boneless chicken cooked in a rich, spicy sauce containing garam masala, garlic, ginger,lemon juice and red chilly powder, for a strong authentic flavor.
    € 18,95
  • CHICKEN VINDALOO (zeer pittig)
    Zeer pittig kipgerecht, met zwarte peper, gember en rode chilipeper. Zeer pittig van smaak. Fiery hot dish cooked with potato to serve as fire extinguisher, a specialty of Goa, India, influenced by Portuguese occupation. A favorite of the British.
    € 18,95

LAMB CURRY DISHES

Wij bereiden uw maaltijd vers; u kunt aangeven hoe pittig u uw gerecht wenst te hebben: ‘mild’, ‘medium’ of ’ heet’. Al onze currygerechten worden geserveerd met basmatirijst. We prepare your food freshly so please choose the spiciness of your dish as ‘mild’, ‘medium’ or ‘hot’. All the curry dishes are served with basmati rice.

  • LAMB KASMIRI (mild)
    Lamsvlees bereid in een romige curry saus van room, mango, lychee, kokos en diverse soorten noten Boneless lamb cooked in a creamy curry sauce made with cream, mango, lychee ,coconut and varieties of nuts.
    € 18,95
  • LAMB TIKKA MASALA (mild)
    Een overheerlijk milde curry. Gemarineerd mals lamsfilet, eerst gegrild in de tandoori oven. Daarna bereid met kokos, casunoten, amandelen en verse kruiden. Special marinated boneless lamb, cooked in almonds, cream and massala sauce & delicate spices.
    € 18,95
  • LAMB PASANDA (mild)
    Lamsvlees uit de tandoori oven, bereid met kokos, cashewnoten, amandelen en verse kruiden en huiswijn. Boneless lamb cooked in a creamy curry sauce made with cream, coconut and varieties of nuts and house wine.
    € 18,95
  • LAMB KARAHI (medium)
    Zacht lamsvlees, bereid met uien, tomaten, paprika, knoflook en geserveerd in een braadpannetje. Boneless lamb cooked in spiced curry sauce with fresh onion, tomatoes and capsicum served on a hotplate.
    € 18,95
  • LAMB BALTI (medium)
    Een medium lam gerecht met tomaten, paprika, gember en verse koriander, afgemaakt met Balti pasta saus. Boneless lamb cooked in a spiced curry sauce with fresh onion, tomatoes, capsicum. Prepared with special Balti paste and fresh coriander.
    € 18,95
  • LAMB SAAG (medium)
    Een bijzonder combinatie van zacht lamsvlees met spinazie, bereid met knoflook, gember en citroensap. Boneless lamb and spinach cooked in a mildly spiced curry sauce with garlic.
    € 18,95
  • LAMB DOPIAZA (medium)
    Een medium heet lamsgerecht met uien, tomaten, paprika, en verse kruiden. Traditional dish of India carefully seasoned with an exotic blend of curry spices, onion, garlic, ginger and tomato, having medium thick sauce.
    € 18,95
  • LAMB DHANSAK (pittig)
    Een oorspronkelijke uit Perzië afkomstig gerecht, gekookt met citroen en Indiase linzen. Boneless lamb cooked in a spiced curry sauce with lentils, fresh speices and lemon juice.
    € 18,95
  • LAMB JALFREZI (medium)
    Een medium pittig lamsgerecht met tomaten, paprika, gember en verse koriander, afgemaakt met een groene peper. Boneless lamb cooked with the chef’s secret curry sauce with fresh garlic, onion, capsicum,tomatoes, chili and lemon juice.
    € 19,50
  • LAMB MADRAS (pittig)
    Zacht lamsvlees bereid met Madrasie kruiden, bestaande uit heelfijn gemalen chili, gembe Zacht lamsvlees bereid met Madrasie kruiden, bestaande uit heelfijn gemalen chili, gember, knoflook, citroen, tomatensaus en verse koriander. Boneless lamb cooked in a rich, spicy sauce containing garam masala, garlic, ginger, lemon juice and red chilly powder, for a strong authentic flavor.
    € 19,95
  • LAMB VINDALOO (zeer pittig)
    Zeer pittig lamsgerecht, gekookt met zwarte peper, gember en chili poeder. Een specialiteit uit Goa, geïntroduceerd door de Portugezen. Een favoriet bij de Engelsen. Fiery spicy dish cooked with black peppers, ginger and red chili powde Fiery spicy dish cooked with black peppers, ginger and red chili powder. A specialty of Goa, influenced by Portuguese occupation. A favorite of the English.
    € 19,95

VEGETARIAN & VEGAN CURRY DISHES

De vegetarische keuken van India is alom bekend. Veel Indiërs zijn vegetariër en de vegetarische keuken is daarom uitgebreid. Wij bereiden uw maaltijd vers; u kunt aangeven hoe pittig u uw gerecht wenst te hebben: ‘mild’, ‘medium’ of’ heet’. Al onze currygerechten worden geserveerd met basmatirijst. Let op: Bent u veganistisch? vraag aan de ober voor de mogelijkheden We prepare your food freshly so please choose the spiciness of your dish as ‘mild’, ‘medium’ or ‘hot’. All the main curry dishes are served with basmati rice. Note: Are you a vegan? Please ask for the possibilities.

  • NAVRATAN KORMA (mild)
    Een heerlijk mild vegetarisch gerecht. Een combinatie van diverse groenten en exotische vruchten bereid met noten, rozijnen, amandelen en room. Seasonal vegetables cooked in a creamy curry sauce made with cream, coconut and variety of nuts.
    € 16,95
  • PANEER MAKANI (mild)
    Een overheerlijk mild gerecht. Zelfgemaakte Indiase kaas, mild gekruid met gemalen noten, amandelen en room. Homemade cottage cheese cooked in golden creamy curry sauce with butter and spices.
    € 16,95
  • PALAK PANEER (medium)
    Een combinatie van zelfgemaakte Indiase kaas en verse spinazie met een aroma van knoflook, citroensap en verse kruiden. Een zeer populair gerecht in Noord India. Homemade paneer and spinach cooked in a mildly spiced curry sauce and aromatic spices.
    € 16,95
  • NAVRATAN JAL-FERIZI (medium)
    Een medium pittig vegetarisch gerecht. Combinatie van diverse groenten en met tomaten, paprika, gember en verse koriander, afgemaakt met een groene peper. Seasonal vegetables cooked with the chef’s secret curry sauce with fresh garlic, onion, capsicum, tomatoes, chili and lemon juice.
    € 16,95
  • VEGETABLE DANSAK (medium)
    Een oorspronkelijk uit Perzië afkomstig gerecht, gekookt met citroen en Indiase linzen. Seasonal vegetables cooked in a spiced curry sauce with lentils, fresh speices and lemon juice.
    € 16,95
  • PANEER MADRAS (pittig)
    Zelf bereide Indiase kaas, gekookt met Madrasie kruiden, bestaande uit heel fijn gemalen chili, gember, knoflook, citroen, tomatensaus en verse koriander. India cottage cheese cooked in a rich, spicy sauce containing garam masala, garlic, ginger, lemon juice and red chilly powder, for a strong authentic flavor.
    € 17,50
  • VEGETABLE BALTI (medium)
    Een nieuwe ontdekking in de Indiase keuken. Diverse groenten worden bereid met speciale Balti pasta (mengsel van verse specerijen) en verse koriander. Seasonal vegetables cooked in a spiced curry sauce with fresh onion, tomatoes, capsicum. Prepared with special Balti paste and fresh coriander.
    € 17,95
  • SHAHI PANEER (mild tot medium)
    Zelfgemaakte kaas, met tomaten, ui, paprika en zeer speciale verse kruiden,gekookt in een romige saus (zacht van smaak). Homemade paneer cooked in a golden creamy curry sauce with tomato,onion and capsicum.
    € 17,50
  • ALU / CHANNA MASALA (medium)
    Gekruide kikkererwten en aardappel in medium hete curry saus met uien en verse kruiden. Chick peas with potatoes cooked with special masala sauce.
    € 16,95

SEAFOOD / FISH CURRY DISHES

  • FISH BHUNA
    Vis bereid met paprika, uien, tomaten en Indiase kruiden. Pieces of fish cooked in onion, capsicum and traditional herbs creating a medium spiced dry sauce.
    € 18,50
  • FISH KORMA (mild)
    Vis bereid met noten, rozijnen, kokos, en amandelen, gekookt in een romige saus Pieces of fish cooked with a creamy curry sauce made with cream, coconut and varieties of nuts.
    € 18,50
  • KING PRAWN KORMA (mild)
    Grote garnalen, bereid met noten, rozijnen, kokos, en amandelen. Gekookt in romige saus. Grilled tiger prawns, cooked with a creamy curry sauce made with cream, coconut and varietiesof nuts.
    € 19,00
  • PRAWN KARAI (medium)
    Garnalen bereid in de geheime saus van de chef met verse knoflook, ui, paprika, tomaten, peper en citroensap. Prawns cooked in che Prawns cooked in chef’s secret curry sauce with fresh garlic, onion, capsicum, tomatoes, chili and lemon juice.
    € 18,95
  • PRAWN MADRAS (pittig)
    Kleine garnalen uit de Golf van Bengalen, bereid met Madrasie kruiden, bestaande uit heel fijn gemalen chili, gember, knoflook, citroen, tomatensaus en verse koriander. Small fresh water prawns, cooked with combination of a spicy curry saus with red chilly powder, lemon,coriander, ginger, and garlic.
    € 19,50
  • K.P. MUSHROOM BALTI (medium)
    Grote garnalen uit de Golf van Bengalen. Eerst gemarineerd in een combinatie van speciale Balti pasta en daarna gegrild in de tandoori oven en geserveerd met champignons. Tandoori grilled king prawn cooked with mushrooms with special Balti paste and fresh coriander.
    € 20,00
  • FISH MADRAS (pittig)
    Visfilet in scherpe kerriesaus, bereid in een melange van scherpe specerijen, afkomstig uit het zuiden van India. Fish fillet in spicy curry saus, cooked with combination of hot spices. Popular dish in south of India.
    € 19,50
  • KING. P. MADRAS / VINDALO (zeer pittig)
    Grote garnalen in een scherpe kerriesaus, bereid met specerijen, hete pepers en tomaten, afkomstig uit Zuid India. Tiger prawns, cooked with combination of a very spicy curry with red chilly powder, coriander, ginger and garlic.
    € 20,95

SIDEDISHES

  • SAG ALOO
    Spinazie gekookt met aardappel. Spinach fried with potato in butter with onions and traditional herbs.
    € 5,95
  • MIXED VEGETABLE BHAJI
    Verse seizoensgroenten bereid in een milde gekruide curry saus met ui en tomaten. Fresh seasonal vegetables cooked in a mildly spiced curry sauce with onion and tomatoes.
    € 5,50
  • MUSHROOM BHAJI
    Verse fijngesneden champignons met uien, paprika, verse koriander en een vers kruidenmengsel.
    € 5,95
  • BHINDI BHAJI, INDIASE GROENTE
    Verse fijngesneden Indiase groenten met uien, paprika, verse koriander en een vers kruidenmengsel. Seasoned okra cooked with tomatoes, onions, and spices.
    € 5,95
  • BOMBAY POTATO (pittig)
    Pittig gekruide curry van aardappeltjes in heerlijke saus. Hot and spicy potatoes in curry sauce.
    € 5,95
  • ALOO GOBI
    Bloemkool en aardappelen bereid in een mild gekruide currysaus met ui, tomaten en paprika. Cauliflower and potatoes cooked in a mildly spiced curry sauce with onion, tomatoes and capsicum.
    € 5,95
  • TARKA DAL
    Indiase gele linzen bereid met boter en verse knoflook, ui en tomaten. Indian yellow lentils cooked with butter and fresh garlic, onion and tomatoes.
    € 5,95
  • GOBI BHAJE BHUNA
    Vers bloemkool met uien, paprika, tomaten, verse koriander en een vers kruidenmengsel. Cauliflower cooked in a mildly spiced curry sauce with onion, tomatoes, capsicum and fresh coriander.
    € 5,50
  • MIXED SALAD
    Gemengde salade van verse seizoensgroenten. Mixed fresh green salad.
    € 3,00
  • PANEER SALADE
    Gemengde salade met Indiase kaas. Mixed fresh green salad with Indian cheese.
    € 3,95
  • RAITA
    Yoghurtsaus bereid met komkommer, tomaat en kruiden. Yogurt sauce prepared with cucumber, tomatoes and honey.
    € 2,50
  • BASMATI PILLAW
    Rijst / Pillaw rice
    € 2,00
  • NAN BROOD
    Indiaas brood / Indian bread.
    € 2,00
  • KEEMA NAN
    Indiaas wit brood gevuld met gekruid lamsgehakt. Indian white bread stuffed with seasoned minced lamb.
    € 3,00
  • PESHWARI NAN (zoet)
    Indiaas zacht wit brood gevuld met diverse soorten noten, kokos, rozijnen en cashewnoten. Indian soft white bread stuffed with varieties of nuts; coconut, raisins & cashew nuts.
    € 3,00
  • GARLIC NAN
    Indiaas zacht wit brood gevuld met knoflook. Indian soft white bread stuffed with garlic.
    € 2,50
  • PANEER NAN
    Indiaas zacht wit brood gevuld met indiaas kaas. Indian soft white bread stuffed with homemade cheese.
    € 2,50
  • KULCHA NAN
    Indiaas zacht wit brood gevuld met groenten. Indian soft white bread stuffed with vegetables.
    € 2,50