VEGETARISCHE GERECHTEN

  • NAVRATAN KORMA (mild)
    Een heerlijk mild vegetarisch gerecht.
    Een combinatie van diverse groenten en
    exotische vruchten bereid met noten,
    rozijnen, amandelen en room.
    € 14,95
  • PANEER MAKANI (mild)
    Een overheerlijk mild gerecht.
    Zelfgemaakte Indiase kaas, mild gekruid met
    gemalen noten, amandelen en room.
    € 14,95
  • PALAK PANEER (medium)
    Een combinatie van zelfgemaakte Indiase kaas en verse
    spinazie met een aroma van knoflook, citroensap en verse
    kruiden. Een zeer populair gerecht in Noord India.
    € 14,95
  • NAVRATAN JAL-FERIZI (medium)
    Een medium pittig vegetarisch gerecht. Combinatie van
    diverse groenten en met tomaten, paprika, gember en verse
    koriander, afgemaakt met een groene peper
    € 14,95
  • VEGETABLE DANSAK (medium)
    Een oorspronkelijk uit Perziƫ afkomstig gerecht, gekookt
    met citroen en Indiase linzen.
    € 14,95
  • PANEER MADRAS (pittig)
    Zelf bereide Indiase kaas, gekookt met
    Madrasie kruiden, bestaande uit heel fijn
    gemalen chili, gember, knoflook, citroen,
    tomatensaus en verse koriander.
    € 15,00
  • VEGETABLE BALTI (medium)
    Een nieuwe ontdekking in de Indiase keuken.
    Diverse groenten worden bereid met speciale Balti pasta
    (mengsel van verse specerijen) en verse koriander.
    € 14,95
  • VEGETABLE MADRAS (pittig)
    Vegetarisch gerecht met seizoensgroenten
    en zelfgemaakte Indiase kaas.
    Bereid met Madrasie kruiden.
    € 15,55
  • SHAHI PANEER (mild tot medium)
    Zelfgemaakte kaas, met tomaten, ui,
    paprika en zeer speciale verse
    kruiden,gekookt in een romige
    saus (zacht van smaak).
    € 15,50
  • ALU / CHANNA MASALA (medium)
    Gekruide kikkererwten en aardappel
    in medium hete curry
    saus met uien en verse kruiden.
    € 14,95

VIS GERECHTEN

  • FISH BHUNA (medium)
    Vis bereid met paprika, uien,
    tomaten en Indiase kruiden.
    € 16,50
  • FISH KORMA (mild)
    Vis bereid met noten, rozijnen, kokos,
    en amandelen. Gekookt in een romige saus
    € 16,50
  • KING PRAWN KORMA (mild)
    Grote garnalen, bereid met noten,
    rozijnen, kokos, en amandelen.
    Gekookt in romige saus.
    € 17,50
  • PRAWN KARAI (medium)
    Garnalen bereid in de geheime saus
    van de chef met verse knoflook, ui,
    paprika, tomaten, peper en citroensap.
    € 17,50
  • PRAWN MADRAS (pittig)
    Kleine garnalen uit de Golf van Bengalen,
    bereid met Madrasie kruiden.
    € 18,50
  • K.P. MUSHROOM BALTI (medium)
    Grote garnalen uit de Golf van
    Bengalen. Eerst gemarineerd in een
    combinatie van speciale Balti pasta en
    daarna gegrild in de tandoori oven
    en geserveerd met champignons.
    € 17,50
  • FISH MADRAS (pittig)
    Visfilet in scherpe kerriesaus, bereid
    in een melange van scherpe
    specerijen, afkomstig uit het zuiden van India.
    € 18,00
  • KING. P. MADRAS / VINDALO (zeer pittig)
    Grote garnalen in een scherpe
    kerriesaus, bereid met specerijen,
    hete pepers en tomaten, afkomstig
    uit Zuid India.
    € 18,50

BIJGERECHTEN

  • SAG ALOO
    Spinazie gekookt met aardappel.
    € 5,00
  • MIXED VEGETABLE BHAJI
    Verse seizoensgroenten bereid
    in een milde
    gekruide curry saus met ui en tomaten.
    € 5,00
  • MUSHROOM BHAJI
    Verse fijngesneden champignons met uien,
    paprika, verse koriander
    en een vers kruidenmengsel.
    € 5,00
  • BHINDI BHAJI, INDIASE GROENTE
    Verse fijngesneden Indiase groenten met
    uien, paprika, verse koriander
    en een vers kruidenmengsel.
    € 5,00
  • BOMBAY POTATO (pittig)
    Pittig gekruide curry van aardappeltjes in heerlijke saus.
    € 5,00
  • ALOO GOBI
    Bloemkool en aardappelen bereid in
    een mild gekruide currysaus met
    ui, tomaten en paprika.
    € 5,00
  • TARKA DAL
    Indiase gele linzen bereid met
    boter en verse knoflook, ui en tomaten.
    € 5,50
  • GOBI BHAJE BHUNA
    Vers bloemkool met uien, paprika, tomaten,
    verse koriander en een vers kruidenmengsel.
    € 5,50
  • RAITA
    Yoghurtsaus bereid met
    komkommer, tomaat en kruiden.
    € 2,00
  • BASMATI PILLAW
    Rijst.
    € 2,00
  • NAN BROOD
    Indiaas brood.
    € 2,00
  • KEEMA NAN
    Indiaas wit brood gevuld met gekruid lamsgehakt.
    € 3,00
  • PESHWARI NAN (zoet)
    Indiaas zacht wit brood gevuld
    met diverse soorten noten,
    kokos, rozijnen en cashewnoten.
    € 3,00
  • GARLIC NAN
    Indiaas zacht wit brood gevuld met knoflook.
    € 2,50
  • PANEER NAN
    Indiaas zacht wit brood gevuld met indiaas kaas.
    € 2,50
  • KULCHA NAN
    Indiaas zacht wit brood gevuld met groenten.
    € 2,50

VOORGERECHTEN

  • SAMOSA
    Diverse groenten verpakt in een driehoekje van bladerdeeg.
    € 4,00
  • ONION BHAJI
    Gebakken balletjes ui met paprika, koriander,
    erwtenmeel en verse kruiden.
    Heel bijzonder vegetarisch voorgerecht.
    € 4,00
  • KING PRAWN BUTTERFLY
    Gepaneerde grote garnalen.
    € 5,00
  • PRAWN PURI
    Kleine gekruide garnalen op zacht brood.
    € 15,50
  • Balti lamb (medium)
    Lamsvlees in een medium Balti pasta saus.
    € 5,95
  • FISH PAKAUDA
    Gefrituurde visfilet, gemengd met Indiase kruiden en speciaal meel.
    € 4,50
  • CHICKEN PAKAUDA
    Gefrituurde kipfilet, gemengd met
    Indiase kruiden en speciaal meel.
    € 4,50
  • SHEEKH KABAB
    Rolletjes gehakt uit de tandoori oven.
    € 5,50
  • BOTTI KABAB
    Pittig gegrilde stukjes lamsvlees uit de tandoori oven.
    € 5,50
  • TANDOORI CHICKEN
    Kippenpoot gegrild in de tandoori oven met verse kruiden gemarineerd.
    € 4,95
  • CHICKEN TIKKA
    Gegrild kipfilet uit de tandoori oven.
    € 5,00
  • LAMB TIKKA
    Heerlijk gemarineerd, gegrild lamsfilet uit de tandoori oven.
    € 5,50
  • HOT WINGS (pittig)
    Kippenvleugels, gemarineerd in pittige Indiase
    kruiden en gegrild in de tandoori oven.
    € 5,50

SPECIALITEITEN VAN DE CHEF

  • CHICKEN TIKKA MADRAS (vrij pittig)
    Zachte kipfilet bereid met
    Madrasie kruiden, bestaande uit
    heel fijn gemalen chili, gember, knoflook,
    citroen, tomatensaus en verse koriande
    tomatensaus en verse koriander.
    € 16,95
  • ROGAN JOSH (medium)
    Heerlijk zacht lamsvlees, gemarineerd
    in een mengsel van verse kruiden
    en daarna afgemaakt met heel fijne gember,
    knoflook en verse tomaten.
    € 17,50
  • KING PRAWN MASALA (mild)
    Een overheerlijke milde curry,
    gemarineerd grote garnalen uit de
    Golf van Bengalen, eerst gegrild in de tandoori-oven,
    daarna bereid met kokos, rozijnen,
    amandelen en verse kruiden.
    € 18,00
  • KING PRAWN BHUNA (medium)
    Grote garnalen uit de Golf van Bengalen,
    eerst gemarineerd in een combinatie
    van verse kruiden en specerijen, daarna
    gegrild in de Tandoori-kleioven.
    € 18,00
  • SHAHI CHICKEN (mild tot medium)
    Gegrilde kipfilet met tomaten, ui,
    paprika en zeer speciale verse
    kruiden, gekookt in een romige
    saus. (zacht van smaak)
    € 16,50
  • CHICKEN MARCO POLO (mild)
    Een combinatie van malse kipfilet
    uit tandoori oven en daarna bereid
    met exotische vruchten, noten en room.
    Topgerecht uit de Indiase keuken.
    € 16,50
  • CHICKEN TIKKA BHUNA (medium)
    Gegrild kipfilet in kerriesaus,
    bereid met kruiden, verse
    paprika, tomaten, gember en knoflook.
    € 16,50

TANDOORI GERECHTEN

  • TANDOORI CHICKEN (medium)
    Kippenpoten gemarineerd in yoghurt met gemberknoflookpasta en een zelfgemaakt tandoori kruidenmengsel.
    € 15,95
  • CHICKEN TIKKA (medium)
    Kipfilet gemarineerd in yoghurt met
    gember-knoflookpasta en een zelfgemaakt
    tandoori kruidenmengsel.
    € 16,95
  • LAMB TIKKA (medium)
    Lamsvlees gemarineerd in yoghurt met gemberknoflookpasta en een zelfgemaakt tandoori kruidenmengsel.
    € 17,95
  • TANDOORI KING PRAWN (medium)
    Tijgergarnalen gemarineerd in
    yoghurt met gemberknoflookpasta en
    een zelfgemaakt tandoori kruidenmengsel.
    € 18,95
  • TANDOORI MIXED GRILL (medium)
    Gemarineerde kipfilet, kippenboutjes, zacht lamsvlees, gegrild in de tandoori kleioven.
    € 18,95
  • ROYAL TANDOORI MIXED GRILL (medium)
    Combinatie van verschillende gegrilde
    gerechten als tandoori mixed grill en grote
    garnalen uit de Golf van Bengalen.
    € 19,50

BIRYANI GERECHTEN

  • CHICKEN BIRYANI
    Kipfilet bereid met basmati rijst
    in combinatie met biryani kruiden en verse kruiden.
    € 15,95
  • LAMB TIKKA BIRYANI
    Een combinatie van rijst en
    mals gegrilde lamsfilet, bereid
    met paprika, verse koriander en
    speciale biryani kruiden.
    € 16,95
  • PRAWN BIRYANI
    Een verrassende combinatie van garnalen,
    rijst,paprika, verse koriander en
    speciale biryani kruiden.
    € 17,00
  • KING PRAWN BIRYANI
    Verrassende combinatie van grote garnalen, rijst, paprika, verse koriander en speciale biryani kruiden.
    € 17,95
  • VEGETABLE BIRYANI
    Een overheerlijke vegetarische Biryani. Een combinatie van rijst, diverse groenten, paprika, verse koriander en speciale biryani kruiden.
    € 14,95

KIP GERECHTEN

  • CHICKEN TIKKA MASALA (mild)
    Een overheerlijke milde curry,
    gemarineerde malse kipfilet, eerst
    gegrild in de tandoori-oven, daarna
    bereid met kokos, cashewnoten,
    amandelen en verse kruiden.
    € 14,50
  • BUTTER CHICKEN (mild)
    Speciale gegrilde kipfilet met gemengde
    cashewnoten, kokos, amandel en
    yoghurt. Gekookt in een milde kerriesaus.
    € 14,50
  • CHICKEN TIKKA KORMA (mild)
    Kipfilet bereid in een romige
    curry saus van room, kokos en
    diverse soorten noten.
    € 14,50
  • BALTI CHICKEN (medium)
    Een medium kipgerecht met tomaten,
    paprika, gember en verse koriande
    en verse koriander, afgemaakt
    met Balti pasta saus.
    € 14,50
  • CHICKEN SAAG (medium)
    Een bijzondere combinatie van zachte
    kipfilet met spinazie, bereid met knoflook,
    gember en citroensap.
    € 14,50
  • CHICKEN JALFREZI (medium)
    Kipfilet bereid in de geheime saus
    van de chef met verse knoflook,
    ui, paprika, tomaten, peper en citroensap.
    € 14,50
  • CHICKEN MADRAS (pittig)
    Zachte kipfilet bereid
    met Madrasie kruiden bestaande uit heel
    fijn gemalen chili, gember, knoflook,
    citroen, tomatensaus en verse koriander.
    € 15,95
  • CHICKEN VINDALOO (zeer pittig)
    Zeer pittig kipgerecht, met zwarte peper,
    gember en rode chilipeper.
    Zeer pittig van smaak.
    € 16,50

LAM GERECHTEN

  • LAMB KASMIRI (mild)
    Lamsvlees bereid in een romige curry saus
    van room, mango, lychee, kokos
    en diverse soorten noten
    € 15,50
  • LAMB TIKKA MASALA (mild)
    Een overheerlijk milde curry.
    Gemarineerd mals lamsfilet, eerst
    gegrild in de tandoori oven. Daarna bereid
    met kokos, cashewnoten,
    amandelen en verse kruiden.
    € 15,50
  • LAMB BALTI (medium)
    Een medium lam gerecht met tomaten,
    paprika, gember en verse koriander,
    afgemaakt met Balti pasta saus.
    € 15,50
  • LAMB SAAG (medium)
    Een bijzonder combinatie van zacht
    lamsvlees met spinazie, bereid met
    knoflook, gember en citroensap.
    € 18,95
  • LAMB JALFREZI (medium)
    Een medium pittig lamsgerecht met tomaten,
    paprika, gember en verse
    koriander, afgemaakt met een groene peper.
    € 15,95
  • LAMB MADRAS (pittig)
    Zacht lamsvlees bereid met Madrasie
    kruiden, bestaande uit heel
    fijn gemalen chili, gember,
    knoflook, citroen, tomatensaus
    en verse koriander.
    € 15,95
  • LAMB VINDALOO (zeer pittig)
    Zeer pittig lamsgerecht, gekookt
    met zwarte peper, gember en
    chili poeder.
    € 16,50