MENU

Voorgerechten

01. VEGETABLE SAMOSA € 6,00

Gefrituurd pasteitje met een hartige vulling van gekruide aardappelen, ui en erwten.
Fried pastry with a savory stuffing of spiced potatoes, onion and peas.

02. ONION BHAJI € 5,50

Gefrituurde uienbeignets.
Deep fried onion fritters.

03. CHICKEN CHAAT € 7,50

Kleine stukjes malse kipfilet met een speciale zoetzure tamarindesaus.
Fine pieces of chicken tikka tossed with hot and sour spices, seasoned with Indian herbs.

04. KING PRAWN BUTTERFLY € 7,50

Gepaneerde grote garnalen.
Fried king prawns in breadcrumbs.

05. PANEER TIKA € 7,50

Kwark gemarineerd met yoghurt en huisgemaakte kruiden uit de tandoori oven.
Cottage cheese marinated with yogurt and homemade herbs. Cooked in our tandoori oven.

06. FISH PAKAUDA € 5,50

Gefrituurde visfilet, gemengd met Indiase kruiden en speciaal meel.
Fried fish, mixed with spices and herbs and coated with gram flour.

07. CHICKEN PAKAUDA € 5,50

Gefrituurde kipfilet, gemengd met Indiase kruiden en speciaal meel.
Fried boneless chicken, mixed with spices and herbs and coated with gram flour.

08. DAL SOUP € 5,95

Linzensoep met uien, knoflook, verse koriander en citroensap.
A thick seasoned lentil soup prepared with onion, garlic and finished with fresh coriander.

09. MALLA SOUP € 6,95

Medium gekruide kerriesoep met linzen, room, koriander en citroen.
A rich flavoured lentil based ‘colonial inspired’ soup.

10. SHEEKH KEBAB € 8,50

Rolletjes gehakt uit de tandoori oven.
Lamb minced with onions, special herbs and spices, prepared in our tandoori oven.

11. BOTTI KEBAB € 8,50

Pittig gegrilde stukjes lamsvlees uit de tandoori oven.
Very spicy marinated pieces of lamb, grilled in our tandoori oven.

12. MIXED KEBAB € 8,50

Verschillende vleesgerechten uit de tandoori oven.
Combination of boneless chicken and lamb with Indian special herbs and spices. Grilled in the clay oven.

13. TANDOORI CHICKEN € 6,95

Gegrilde gemarineerde kippenpoot uit de tandoori oven.
Marinated chicken legs, grilled in our tandoori oven.

14. CHICKEN TIKKA € 7,50

Gegrilde gemarineerde kipfilet uit de tandoori oven.
Boneless marinated chicken, grilled in our tandoori oven.

15. LAMB TIKKA € 8,50

Gegrilde gemarineerde lamsfilet uit de tandoori oven.
Boneless marinated lamb, grilled in our tandoori oven.

16. HOT WINGS € 7,50

Gegrilde gemarineerde kippenvleugels uit de tandoori oven.
Marinated chicken wings, grilled in our tandoori oven.

3 Gangen menu voor 2 personen

Sfeervol, romantisch Indiaas diner. Wij hebben speciale groepsmenu’s samengesteld. Zij geven u een unieke kennismaking met de vele smaken uit de Indiase keuken. Soep, garnalen, viscurry, kipcurry, kippenboutjes, lamscurry, bijgerechten, dessert, koffie of Indiase thee. Voor de verscheidenheid aan gerechten en smaken kunt u de veelzijdigheid van de Indiase keuken beleven. Kortom, een culinaire ervaring! Een uitgebreide kennismaking met curry- en tandoori-gerechten uit de Indiase keuken.

Vegetarian menu     2 pers. € 65,50 / 3 pers.  € 98,50
  • Samosa / Onion Bhajee
  • Palak Paneer
  • Vegetable Balti
  • Mushroom Bhaji
  • Rijst / Nan brood / Gemengde salade
  • Dame Blanche of koffie of thee
FISH & chicken menu     2 pers. € 74,95  / 3 pers. € 115,00
  • Mix (voorgerecht)
  • Vis Korma / Bhuna
  • Chicken Tikka
  • Mixed Vegetables
  • Gemengde salade
  • Rijst / Nan brood
  • Kulfi ijs of koffie of thee
Chicken menu (2p) (mild of medium) € 68,95
  • Mixed (voorgerecht)
  • Tandoori mixed grill
  • Chicken Marco Polo / Bhuna
  • Mixed vegetable curry
  • Rijst en nan brood
  • Gemengde salade
  • Gulab jamun met vanilla ijs of koffie of thee
Motton menu (2p) (mild of medium) € 69,95
  • Sheek kabab (voorgerecht)
  • Kasmiri lam / Bhuna
  • Tandoori mixed grill
  • Mushroom Bhaji
  • Gemengde salade
  • Rijst en nan brood
  • Kulfi ijs of koffie of thee
English menu (2p) (pittig) € 69,95
  • Hot wings (voorgerecht)
  • Lam Madras
  • Tandoori mixed grill
  • Mixed vegetable Bhaji
  • Gemengde salade / raita
  • Rijst en nan brood
  • Kheer met kulfi ijs of koffie of thee
Bengali Prawn menu (2p) (mild/medium) € 72,50
  • Onion Bhaji (voorgerecht)
  • Tandoori king prawn
  • King prawn Bhuna/ Korma
  • Mushroom Bhaji
  • Gemengde salade
  • Rijst en nan brood
  • Kheer met kulfi ijs of koffie of thee
Kinder menu (1p) € 15,50
  • Chicken Pakauda
  • Tandoori Chicken / Chicken Tikka
  • Patat
  • Nan brood
  • Kinderijs

Specialiteiten van onze chef

17. CHICKEN TIKKA MADRAS € 21,95

Zachte kipfilet bereid met Madrasie kruiden, bestaande uit heel fijn gemalen chili, gember, knoflook,
citroen, tomatensaus en verse koriander.
Grilled boneless chicken cooked in a rich, spicy sauce containing garam masala, garlic, ginger,
lemonjuice and red chilly powder.

18. ROGAN JOSH € 22,50

Heerlijk zacht lamsvlees, gemarineerd in een mengsel van verse kruiden en daarna geserveerd
met een saus van gember, knoflook en verse tomaten.
Diced mutton cooked with tomatoes, green peppers and served in a medium spiced sauce.

19. KING PRAWN MASALA (zoet) € 22,50

Een overheerlijke milde curry, gemarineerde grote garnalen uit de Golf van Bengalen.
Eerst gegrild in de tandoori oven, daarna bereid met kokos, rozijnen, amandelen en verse kruiden.
Tandoori Grilled King prawn cooked in a mild creamy sauce, finished with almond flakes.

20. KING PRAWN BHUNA € 22,50

Grote garnalen uit de Golf van Bengalen. Eerst gemarineerd in een combinatie van verse kruiden
en specerijen, daarna gegrild in de tandoori oven.
Freshwater king prawn simmered in a medium hot sauce with a variety of fresh spices, onions,
tomatoes and green pepper.

21. SHAHI CHICKEN € 20,50

Gegrilde kipfilet met tomaten, ui, paprika en zeer speciale verse kruiden, gekookt in een romige saus.
Combination of boneless chicken grilled in clay oven and then cooked in a golden creamy currysauce
with tomato, onion and capsicum.

22. CHICKEN MARCO POLO (zoet) € 22,50

Een combinatie van malse kipfilet uit tandoori oven en daarna bereid met exotische vruchten,
noten en room. Topgerecht uit de Indiase keuken.
Combination of boneless chicken grilled in clay oven and then cooked with exotic fruits and a
creamy curry sauce with coconut and varieties of nuts. One of the most popular dishes from Mamta.

23. CHICKEN TIKKA BHUNA € 22,50 

Gegrild kipfilet in kerriesaus, bereid met kruiden, verse paprika, tomaten, gember en knoflook
Grilled boneless chicken simmered in a medium curry sauce with a variety of fresh spices.
Very special!

Tandoori gerechten

Niets in de wereld komt overeen met de smaak van het eten dat in een tandoori oven is bereid! Deze kleipot werd duizenden jaren geleden uitgevonden en heeft zich ontwikkeld tot een perfect ‘kookapparaat’. De tandoori-oven, in India ’tandoor’ genoemd, is gemaakt van klei en heeft een kegelvorm als een bijenkorf. Hij wordt gestookt met houtskool en bereikt zeer hoge temperaturen. Hierdoor is het vlees, dat aan een spies geregen wordt, heel snel gaar. De tandoori is een echte oven en daarom kan er ook brood, ‘nan’, in worden gebakken. Dit wordt aan de binnenkant tegen de wand geplakt en is in een mum van tijd klaar.

24. TANDOORI CHICKEN / HOT WINGS / € 18,95
/

Kippenpoten gemarineerd in yoghurt met gember-knoflookpasta en een zelfgemaakt tandoori kruidenmengsel.
Chicken legs marinated in yogurt with ginger-garlic paste and homemade tandoori spice mix.

25. CHICKEN TIKKA € 22,50

Kipfilet gemarineerd in yoghurt met gember-knoflookpasta en een zelfgemaakt tandoori kruidenmengsel.
Boneless chicken marinated in yogurt with garlic-ginger paste and homemade tandoori spice mix.

26. LAMB TIKKA € 23,95

Lamsvlees gemarineerd in yoghurt met gember-knoflookpasta en een zelfgemaakt tandoori kruidenmengsel.
Boneless lamb cubes marinated in yogurt with garlic-ginger paste and homemade tandoori spice mix.

27. TANDOORI KING PRAWN € 24,95

Tijgergarnalen gemarineerd in yoghurt met gember-knoflookpasta en een zelfgemaakt tandoorikruidenmengsel.
King prawns marinated in yogurt with garlic-ginger paste and homemade tandoori spice mix.

28. TANDOORI MIXED GRILL € 24,50

Gemarineerde kipfilet,kippenboutjes, zacht lamsvlees, gegrild in de tandoori oven.
Pieces of tandoori chicken, chicken tikka, lamb tikka, marinated in yogurt with garlic-ginger paste and homemade tandoori spice mix.

29. ROYAL TANDOORI MIXED GRILL € 25,50

Combinatie van verschillende gegrilde gerechten als tandoori mixed grill en grote garnalen uit de Golf van Bengalen.
Pieces of tandoori chicken, chicken tikka, lamb tikka en king prawns, marinated in yogurt with garlic-ginger paste and homemade tandoori spice mix.

30. VEGETABLE MIXED GRILL € 20,50

Gemarineerde verschillende groenten met gember-knoflookpasta en een zelfgemaakt tandoori kruidenmengsel.
Mixed vegetables with garlic-ginger paste and homemade tandoori spice mix.

Biryani gerechten

Wij bereiden uw maaltijd vers; u kunt aangeven hoe pittig u uw gerecht wenst te hebben: ‘mild’, ‘medium’ of ’ heet’. Al onze Biryani gerechten worden geserveerd met warme groente.

31. CHICKEN BIRYANI € 20,95

Kipfilet bereid met basmati rijst in combinatie met biryani kruiden en verse kruiden.
Boneless chicken prepared with basmati rice in combination with capsicum, fresh koriander and special biryani spices.

32. LAMB TIKKA BIRYANI € 21,95

Een combinatie van rijst en mals gegrilde lamsfilet, bereid met paprika, verse koriander en speciale biryani kruiden.
Boneless lamb prepared with basmati rice in combination with capsicum, fresh koriander and special biryani spices.

33. MATAR PANEER BIRYANI € 20,95

Matar paneer biryani is een rijke bereiding, groene erwten en kwark gemarineerd met kruiden en gekookt samen met aromatische basamtirijst.
Matar paneer biryani is a rich preparation, green peas and cottage cheese marinated with herbs and cooked together with aromatic basamti rice.

34. KING PRAWN BIRYANI € 22,50

Verrassende combinatie van grote garnalen, rijst, paprika, verse koriander en speciale biryani kruiden.
Grilled tiger prawns prepared with basmati rice in combination with capsicum, fresh koriander and special biryani spices.

35. VEGETABLE BIRYANI € 19,95

Een overheerlijke vegetarische Biryani. Een combinatie van rijst, diverse groenten, paprika, verse koriander en speciale biryani kruiden.
Seasonal fresh vegetables prepared with basmati rice in combination with capsicum, fresh koriander and special biryani spices.

Chicken Curry gerechten

Wij bereiden uw maaltijd vers; u kunt aangeven hoe pittig u uw gerecht wenst te hebben: ‘mild’, ‘medium’ of ’ heet’. Al onze currygerechten worden geserveerd met basmatirijst.

36. CHICKEN TIKKA MASALA (zoet) € 19,95

Een overheerlijke milde curry, gemarineerde malse kipfilet, eerst gegrild in de tandoori oven, daarna bereid met kokos, cashewnoten, amandelen en verse kruiden.
Special marinated boneless chicken, cooked in almonds, cream and massala sauce delicate spices.

37. BUTTER CHICKEN (zoet of medium) € 19,95

Speciale gegrilde kipfilet met gemengde cashewnoten, kokos, amandel en yoghurt. Gekookt in milde currysaus.
Boneless chicken, marinated and grilled then cooked in golden creamy curry sauce with butter.

38. CHICKEN KORMA (zoet) € 19,95

Kipfilet bereid in een romige curry saus van kokos en diverse soorten noten.
Boneless chicken cooked in a creamy curry sauce made with coconut and a variety of nuts.

39. MANGO CHICKEN (zoet) € 20,95

Kipfilet bereid met mango in een romige curry saus met kokos en diverse soorten noten.
Boneless chicken cooked with mango in a creamy curry sauce made with coconut and a variety of nuts.

40. BALTI CHICKEN € 20,95

Een medium kipgerecht met tomaten, paprika, gember en verse koriander, afgemaakt met Balti pasta saus.
Boneless chicken cooked in a spiced curry sauce with fresh onion, tomatoes, capsicum. Prepared with special Balti paste and fresh coriander.

41. KARAHI CHICKEN € 20,95

Zachte kipfilet, bereid met uien, tomaten, paprika, knoflook en geserveerd in een braadpannetje.
Boneless chicken cooked in a spiced curry sauce with fresh onion, tomatoes, capsicum.

42. CHICKEN SAAG € 20,95

Een bijzondere combinatie van zachte kipfilet met spinazie, bereid met knoflook, gember en citroensap.
Boneless chicken and spinach cooked in a mildly spiced curry sauce with garlic, ginger and lemon juice.

43. CHICKEN LABABDAR € 20,95

Kip lababdar is een combinatie van malse stukjes kip met een rijke jus van uien, tomaten en cashewnoten. Een perfecte balans van smaken met een romige jus die de Indiase kruiden aanvult.
Chicken lababdar is a combination of tender pieces of chicken cooked with a rich tomato, onion and cashewnut based gravy. A perfect balance of flavours with creamy sauce complementing the Indian spices

44. CHICKEN JALFREZI € 20,95 

Kipfilet bereid in de geheime saus van de chef met verse knoflook, ui, paprika, tomaten, peper en citroensap.
Boneless chicken cooked with the chef’s secret curry sauce with fresh garlic, onion, capsicum, tomatoes, chili and lemon juice.

45. CHICKEN MADRAS € 21,50

Zachte kipfilet bereid met Madrasie kruiden bestaande uit heel fijn gemalen chili, gember, knoflook, citroen, tomatensaus en verse koriander.
Boneless chicken cooked in a rich, spicy sauce containing garam masala, garlic, ginger, lemon juice and red chilly powder.

46. CHICKEN VINDALOO € 22,95

Zeer pittig kipgerecht, met zwarte peper, gember en rode chilipeper. Een specialiteit uit Goa, geïntroduceerd door de Portugezen. Een favoriet bij de Engelsen.
Fiery hot dish cooked with potato to serve as fire extinguisher, a specialty of Goa, India, influenced by Portuguese occupation. A favorite of the British.

Lamb Curry gerechten

Wij bereiden uw maaltijd vers; u kunt aangeven hoe pittig u uw gerecht wenst te hebben: ‘mild’, ‘medium’ of ’ heet’. Al onze currygerechten worden geserveerd met basmatirijst.

47. LAMB KASMIRI (zoet) € 21,95

Lamsvlees bereid in een romige curry saus van room, mango, lychee, kokos en diverse soorten noten.
Boneless lamb cooked in a creamy curry sauce made with cream, mango, lychee, coconut and a variety of nuts.

48. LAMB TIKKA MASALA (zoet) € 21,95

Een overheerlijk milde curry. Gemarineerd mals lamsfilet, eerst gegrild in de tandoori oven.
Daarna bereid met kokos, casunoten, amandelen en verse kruiden.
Special marinated boneless lamb, cooked in almonds, cream and massala sauce delicate spices.

49. LAMB BHUNA € 22,95

Zacht lamsvlees in currysaus, bereid met kruiden, verse paprika, tomaten, gember en knoflook (medium en zeer speciale verse kruiden).
Boneless lamb simmered in a medium curry sauce with a variety of fresh spices. Very special!

50. LAMB KARAHI € 22,95

Zacht lamsvlees, bereid met uien, tomaten, paprika, knoflook en geserveerd in een braadpannetje.
Boneless lamb cooked in spiced curry sauce with fresh onion, tomatoes and capsicum served on a hotplate.

51. LAMB BALTI € 22,95

Een medium lam gerecht met tomaten, paprika, gember en verse koriander, afgemaakt met Balti pasta saus.
Boneless lamb cooked in a spiced curry sauce with fresh onion, tomatoes, capsicum. Prepared with special Balti paste and fresh coriander.

52. LAMB SAAG € 22,95

Een bijzonder combinatie van zacht lamsvlees met spinazie, bereid met knoflook, gember en citroensap.
Boneless lamb and spinach cooked in a mildly spiced curry sauce with garlic).

53. LAMB LABABDAR € 23,50

Lam lababdar is een combinatie van malse stukjes lam met een rijke jus van uien, tomaten en cashewnoten. Een perfecte balans van smaken met een romige jus die de Indiase kruiden aanvult.
Lamb lababdar is a combination of tender pieces of lamb cooked with a rich tomato, onion and cashewnut based gravy. A perfect balance of flavours with creamy sauce complementing
the Indian spices

54. LAMB JALFREZI € 23,50

Een medium pittig lamsgerecht met tomaten, paprika, gember, verse koriander en groene peper.
Boneless lamb cooked with the chef’s secret curry sauce with fresh garlic, onion, capsicum, tomatoes, chili and lemon juice.

55. LAMB PATIALA € 23,50

Lamsvlees met aardappelen bereid in currysaus op Noord-Indiase wijze.
Lamb with potatoes prepared in curry spices sauce in North Indian style

56. LAMB MADRAS € 23,50

Zacht lamsvlees bereid met Madrasie kruiden, bestaande uit heel fijn gemalen chili, gember, knoflook, citroen, tomatensaus en verse koriander.
Boneless lamb cooked in a rich, spicy sauce containing garam masala, garlic, ginger, lemon juice and red chilly powder.

57. LAMB VINDALOO € 23,95

Zeer pittig lamsgerecht, gekookt met zwarte peper, gember en chili poeder. Een specialiteit uit Goa, geïntroduceerd door de Portugezen. Een favoriet bij de Engelsen.
Fiery spicy dish cooked with black peppers, ginger and red chili powder. A specialty of Goa, influenced by Portuguese occupation. A favorite of the English.

Vegetarische en veganistische curry gerechten

De vegetarische keuken van India is alom bekend. Veel Indiërs zijn vegetariër en de vegetarische keuken is daarom uitgebreid.

Wij bereiden uw maaltijd vers; u kunt aangeven hoe pittig u uw gerecht wenst te hebben: mild, medium of heet.  Al onze currygerechten worden geserveerd met basmatirijst.
Let op: Bent u veganistisch? vraag aan de ober voor de mogelijkheden

58. NAVRATAN KORMA (zoet) € 18,95

Een heerlijk mild vegetarisch gerecht. Een combinatie van diverse groenten en exotische vruchten bereid met noten, rozijnen, amandelen en room.
Seasonal vegetables cooked in a creamy curry sauce made with cream, coconut and variety of nuts.

59. PANEER MAKANI (zoet) € 19,95

Een overheerlijk mild gerecht. Zelfgemaakte Indiase kaas, mild gekruid met gemalen noten, amandelen en room.
Homemade cottage cheese cooked in golden creamy curry sauce with butter and spices.

60. PALAK PANEER € 20,95

Een combinatie van zelfgemaakte Indiase kaas en verse spinazie met een aroma van knoflook, citroensap en verse kruiden. Een zeer populair gerecht in Noord India.
Homemade paneer and spinach cooked in a mildly spiced curry sauce and aromatic spices.

61. VEGETABLE JAL-FERIZI € 19,95

Een medium pittig vegetarisch gerecht. Combinatie van diverse groenten met tomaten, paprika, groene peper, gember en verse koriander
Seasonal vegetables cooked with the chef’s secret curry sauce with fresh garlic, onion, capsicum, tomatoes, chili and lemon juice.

62. METHI MATAR MALAI € 20,95

Methi matar malai combineert fenegriek bladeren met groene erwten en room in een rijke, zoete en romige curry.
Methi matar malai combines fenugreek leaves with green peas and cream in a rich, sweet and creamy curry.

63. PANEER MADRAS € 21,95

Zelf bereide Indiase kaas, gekookt met Madrasie kruiden, bestaande uit heel fijn gemalen chili, gember, knoflook, citroen, tomatensaus en verse koriander.
Indian cottage cheese cooked in a rich spicy sauce containing garam masala, garlic, ginger, lemon juice and red chilly powder, for a strong authentic flavor.

64. MALAI KOFTA € 21,95

Gefrituurde aardappel- en kwarkknoedels met met een romige currysaus op basis van cashewnoten.
Deep fried potato and cottage cheese dumplings served with a creamy and cashewnut based curry sauce.

65. VEGETABLE BALTI  € 19,95

Diverse groenten bereid met speciale Balti pasta (mengsel van verse specerijen) en verse koriander.
Seasonal vegetables cooked in a spiced curry sauce with fresh onion, tomatoes, capsicum. Prepared with special Balti paste and fresh coriander.

66. VEGETABLE JALFREZI/MADRAS  € 19,95 /

Vegetarisch gerecht met seizoensgroenten en zelfgemaakte Indiase kaas. Bereid met Madrasie kruiden, bestaande uit heel fijn gemalen chili, gember, knoflook, citroen, tomatensaus en verse koriander.
Seasonal vegetables cooked in a rich, spicy sauce containing garam masala, garlic, ginger, lemonjuice and red chilly powder, for a strong authentic flavor.

67. SHAHI PANEER € 20,50

Zelfgemaakte Indiase kaas met tomaten, ui, paprika en zeer speciale verse kruiden in een romige saus (zacht van smaak).
Homemade paneer cooked in a golden creamy curry sauce with tomato,onion and capsicum.

68. ALOO / CHANNA MASALA € 19,95

Gekruide kikkererwten en aardappel in medium hete curry saus met uien en verse kruiden.
Chick peas with potatoes cooked with special masala sauce.

Seafood & Fish curry gerechten

69. FISH BHUNA € 21,50

Vis bereid met paprika, uien, tomaten en Indiase kruiden.
Pieces of fish cooked in onion, capsicum tomato and Indian herbs.

70. FISH KORMA (zoet) € 21,50

Vis bereid met noten, rozijnen, kokos, en amandelen, gekookt in een romige saus.
Pieces of fish cooked with a creamy curry sauce with coconut and a variety of nuts.

71. KING PRAWN KORMA (zoet) € 22,95

Grote garnalen, bereid met noten, rozijnen, kokos, en amandelen. Gekookt in romige saus.
Grilled tiger prawns, cooked with a creamy curry sauce with coconut and a variety of nuts.

72. PRAWN KARAI € 22,95

Garnalen bereid in de geheime saus van de chef met verse knoflook, ui, paprika, tomaten, peper en citroensap.
Prawns cooked in chef’s secret curry sauce with fresh garlic, onion, capsicum, tomatoes, chili and lemon juice.

73. PRAWN JALFREZI/MADRAS / € 22,95 /

Kleine garnalen uit de Golf van Bengalen, bereid met Madrasie kruiden, bestaande uit heel fijn gemalen chili, gember, knoflook, citroen, tomatensaus en verse koriander.
Small fresh water prawns, cooked with combination of a spicy curry sauce with red chilly powder, ginger, garlic, lemon, tomato sauce and fresh coriander.

74. KING PRAWNS MUSHROOM BALTI € 22,95

Grote garnalen uit de Golf van Bengalen. Gemarineerd in een speciale Balti pasta, daarna gegrild in de tandoori oven en geserveerd met champignons.
Tandoori grilled king prawns cooked with mushrooms, special Balti paste and fresh coriander.

75. FISH JALFREZI/MADRAS / € 21,95 /

Visfilet in scherpe kerriesaus, bereid in een melange van scherpe specerijen. Afkomstig uit het zuiden van India.
Fish fillet in spicy curry sauce, cooked with combination of hot spices. Popular dish from the south of India.

76. KING PRAWNS MADRAS / VINDALOO / € 22,95 /

Grote garnalen in een pittige currysaus, bereid met specerijen, hete pepers en tomaten. Afkomstig uit het zuiden van India.
Tiger prawns, cooked with combination of a very spicy curry with red chilly powder, coriander,
ginger and garlic. Popular dish from the south of India.

Bijgerechten

77. SAG ALOO € 7,95

Gebakken spinazie met aardappel, ui en traditionele kruiden.
Spinach fried with potato in butter with onions and traditional herbs.

78. MIXED VEGETABLE BHAJI € 7,50

Verse seizoensgroenten bereid in een mild gekruide currysaus met ui en tomaat.
Fresh seasonal vegetables cooked in a mildly spiced curry sauce with onion and tomatoes.

79. MUSHROOM BHAJI € 7,50

Verse fijngesneden champignons met ui, paprika, verse koriander en een vers kruidenmengsel.
Fresh finely chopped mushrooms with onions, peppers, fresh coriander and a fresh herb mixture.

80. BHINDI BHAJI € 7,95

Verse fijngesneden Indiase groenten met ui, paprika en verse koriander.
Seasoned okra cooked with tomatoes, onions and fresh coriander.

81. BOMBAY POTATO € 7,95

Pittig gekruide curry van aardappeltjes.
Hot and spicy potatoes in curry sauce.

82. ALOO GOBI € 7,95

Bloemkool en aardappelen bereid in een mild gekruide currysaus met ui, tomaten en paprika.
Cauliflower and potatoes cooked in a mild spiced curry sauce with onion, tomatoes and capsicum.

83. ALOO MATAR € 7,95

Aardappel en groene erwten bereid met huisgemaakte uien- en tomatencurrysaus, bestrooid met Indiase kruiden en verse koriander.
Potato and green peas cooked with homemade onion and tomato based curry sauce, sprinkled with Indian herbs and fresh coriander.

84. TARKA DAL € 7,95

Gele linzen bereid met knoflook, ui en tomaat.
Yellow lentils cooked with garlic, onion and tomato.

85. MIXED SALAD € 4,50

Gemengde salade van verse seizoensgroenten.
Mixed fresh green salad.

86. PANEER SALADE € 5,50

Gemengde salade met Indiase kaas.
Mixed fresh green salad with Indian cheese.

87. RAITA € 3,50

Yoghurtsaus bereid met komkommer, tomaat en kruiden.
Yogurt sauce prepared with cucumber, tomato and honey.

88. BASMATI PILLAW € 2,95

Rijst / Pillaw rice

89. NAN BROOD € 2,95

Indiaas brood / Indian bread

90. KEEMA NAN € 3,75

Indian white bread stuffed with seasoned minced lamb.

91. PESHWARI NAN € 3,75

Indian soft white bread stuffed with a variety of nuts, coconut and raisins.

92. GARLIC NAN € 3,75

Indian soft white bread stuffed with garlic.

93. PANEER NAN € 3,75

Indian soft white bread stuffed with homemade cheese.

94. KULCHA NAN € 3,75

Indian soft white bread stuffed with potatoes.

Mamta
Strandboulevard West 8
3841 CS Harderwijk
The Netherlands

Telefoon: 0341 266 377
GSM: 06 43 1161 80

E-mail: info@mamta.nl