MENU

Voorgerechten

01. VEGETABLE SAMOSA € 6,00

Gefrituurd pasteitje met een hartige vulling van gekruide aardappelen, ui en erwten.

02. ONION BHAJI € 5,50

Gefrituurde uienbeignets.

03. CHICKEN CHAAT € 7,50

Kleine stukjes malse kipfilet met een speciale zoetzure tamarindesaus.

04. KING PRAWN BUTTERFLY € 7,50

Gepaneerde grote garnalen.

05. PANEER TIKA € 7,50

Kwark gemarineerd met yoghurt en huisgemaakte kruiden uit de tandoori oven.

06. FISH PAKAUDA € 5,50

Gefrituurde visfilet, gemengd met Indiase kruiden en speciaal meel.

07. CHICKEN PAKAUDA € 5,50

Gefrituurde kipfilet, gemengd met Indiase kruiden en speciaal meel.

08. DAL SOUP € 5,95

Linzensoep met uien, knoflook, verse koriander en citroensap.

09. MALLA SOUP € 6,95

Medium gekruide kerriesoep met linzen, room, koriander en citroen.

10. SHEEKH KEBAB € 8,50

Rolletjes gehakt uit de tandoori oven.

11. BOTTI KEBAB € 8,50

Pittig gegrilde stukjes lamsvlees uit de tandoori oven.

12. MIXED KEBAB € 8,50

Verschillende vleesgerechten uit de tandoori oven.

13. TANDOORI CHICKEN € 6,95

Gegrilde gemarineerde kippenpoot uit de tandoori oven.

14. CHICKEN TIKKA € 7,50

Gegrilde gemarineerde kipfilet uit de tandoori oven.

15. LAMB TIKKA € 8,50

Gegrilde gemarineerde lamsfilet uit de tandoori oven.

16. HOT WINGS € 7,50

Gegrilde gemarineerde kippenvleugels uit de tandoori oven.

3 Gangen menu voor 2 personen

Sfeervol, romantisch Indiaas diner. Wij hebben speciale groepsmenu’s samengesteld. Zij geven u een unieke kennismaking met de vele smaken uit de Indiase keuken. Soep, garnalen, viscurry, kipcurry, kippenboutjes, lamscurry, bijgerechten, dessert, koffie of Indiase thee. Voor de verscheidenheid aan gerechten en smaken kunt u de veelzijdigheid van de Indiase keuken beleven. Kortom, een culinaire ervaring! Een uitgebreide kennismaking met curry- en tandoori-gerechten uit de Indiase keuken.

Vegetarian menu      2 pers. € 65,50  /  3 pers.  € 98,50
  • Samosa / Onion Bhajee
  • Palak Paneer
  • Vegetable Balti
  • Mushroom Bhaji
  • Rijst / Nan brood / Gemengde salade
  • Dame Blanche of koffie of thee
FISH & chicken menu     2 pers. € 74,95  /  3 pers. € 115,00
  • Mix (voorgerecht)
  • Vis Korma / Bhuna
  • Chicken Tikka
  • Mixed Vegetables
  • Gemengde salade
  • Rijst / Nan brood
  • Kulfi ijs of koffie of thee
Chicken menu     2 pers. € 74,95  /  3 pers. € 115,00
  • Mix (voorgerecht)
  • Tandoori Mixed Grill
  • Chicken Marco Polo / Bhuna
  • Mixed Vegetable Curry
  • Rijst / Nan brood
  • Gemengde salade
  • Kulfi ijs of koffie of thee
Motton menu     2 pers. € 78,95  /  3 pers. € 120,00
  • Onion Bhaji / Sheek Kabab
  • Kasmiri Lamb / Bhuna
  • Tandoori Mixed Grill
  • Mushroom Bhaji
  • Gemengde salade
  • Rijst / Nan brood
  • Dame Blanche of koffie of thee
English menu 2 pers.     € 78,95  /  3 pers. € 120,00
  • Hot wings (voorgerecht)
  • Lamb Madras
  • Tandoori Mixed Grill
  • Mixed vegetable Bhaji
  • Gemengde salade / raita
  • Rijst / Nan brood
  • Kulfi ijs of koffie of thee
Bengali Prawn menu     2 pers.  € 78,95  /  3 pers.  € 120,00
  • Onion Bhaji / Chicken Tikka
  • Tandoori King Prawn
  • Chicken Bhuna / Korma
  • Mushroom Bhaji
  • Gemengde salade
  • Rijst / Nan brood
  • Kokos ijs of koffie of thee
Kinder menu A 1 pers. € 16,50
  • Chicken Pakauda
  • Tandoori Chicken
  • Patat
  • Nan brood
  • Kinderijs
Kinder menu B 1 pers. € 16,50
  • Chicken Pakauda
  • Chicken Korma
  • Rijst
  • Nan brood
  • Kinderijs

Specialiteiten van onze chef

17. CHICKEN TIKKA MADRAS € 21,95

Zachte kipfilet bereid met Madrasie kruiden, bestaande uit heel fijn gemalen chili, gember, knoflook,
citroen, tomatensaus en verse koriander.

18. ROGAN JOSH € 22,50

Heerlijk zacht lamsvlees, gemarineerd in een mengsel van verse kruiden en daarna geserveerd met een saus van gember, knoflook en verse tomaten.

19. KING PRAWN MASALA (zoet) € 22,50

Een overheerlijke milde curry, gemarineerde grote garnalen uit de Golf van Bengalen. Eerst gegrild in de tandoori oven, daarna bereid met kokos, rozijnen, amandelen en verse kruiden.

20. KING PRAWN BHUNA € 22,50

Grote garnalen uit de Golf van Bengalen. Eerst gemarineerd in een combinatie van verse kruiden en specerijen, daarna gegrild in de tandoori oven.

21. SHAHI CHICKEN € 20,50

Gegrilde kipfilet met tomaten, ui, paprika en zeer speciale verse kruiden, gekookt in een romige saus.

22. CHICKEN MARCO POLO (zoet) € 22,50

Een combinatie van malse kipfilet uit tandoori oven en daarna bereid met exotische vruchten, noten en room. Topgerecht uit de Indiase keuken.

23. CHICKEN TIKKA BHUNA € 22,50 

Gegrild kipfilet in kerriesaus, bereid met kruiden, verse paprika, tomaten, gember en knoflook.

Tandoori gerechten

Niets in de wereld komt overeen met de smaak van het eten dat in een tandoori oven is bereid! Deze kleipot werd duizenden jaren geleden uitgevonden en heeft zich ontwikkeld tot een perfect ‘kookapparaat’. De tandoori-oven, in India ’tandoor’ genoemd, is gemaakt van klei en heeft een kegelvorm als een bijenkorf. Hij wordt gestookt met houtskool en bereikt zeer hoge temperaturen. Hierdoor is het vlees, dat aan een spies geregen wordt, heel snel gaar. De tandoori is een echte oven en daarom kan er ook brood, ‘nan’, in worden gebakken. Dit wordt aan de binnenkant tegen de wand geplakt en is in een mum van tijd klaar.

24. TANDOORI CHICKEN / HOT WINGS / € 18,95
/

Kippenpoten gemarineerd in yoghurt met gember-knoflookpasta en een zelfgemaakt tandoori kruidenmengsel.

25. CHICKEN TIKKA € 22,50

Kipfilet gemarineerd in yoghurt met gember-knoflookpasta en een zelfgemaakt tandoori kruidenmengsel.

26. LAMB TIKKA € 23,95

Lamsvlees gemarineerd in yoghurt met gember-knoflookpasta en een zelfgemaakt tandoori kruidenmengsel.

27. TANDOORI KING PRAWN € 24,95

Tijgergarnalen gemarineerd in yoghurt met gember-knoflookpasta en een zelfgemaakt tandoorikruidenmengsel.

28. TANDOORI MIXED GRILL € 24,50

Gemarineerde kipfilet,kippenboutjes, zacht lamsvlees, gegrild in de tandoori oven.

29. ROYAL TANDOORI MIXED GRILL € 25,50

Combinatie van verschillende gegrilde gerechten als tandoori mixed grill en grote garnalen uit de Golf van Bengalen.

30. VEGETABLE MIXED GRILL € 20,50

Gemarineerde verschillende groenten met gember-knoflookpasta en een zelfgemaakt tandoori kruidenmengsel.

Biryani gerechten

Wij bereiden uw maaltijd vers; u kunt aangeven hoe pittig u uw gerecht wenst te hebben: ‘mild’, ‘medium’ of ’ heet’. Al onze Biryani gerechten worden geserveerd met warme groente.

31. CHICKEN BIRYANI € 20,95

Kipfilet bereid met basmati rijst in combinatie met biryani kruiden en verse kruiden.

32. LAMB TIKKA BIRYANI € 21,95

Een combinatie van rijst en mals gegrilde lamsfilet, bereid met paprika, verse koriander en speciale biryani kruiden.

33. MATAR PANEER BIRYANI € 20,95

Matar paneer biryani is een rijke bereiding, groene erwten en kwark gemarineerd met kruiden en gekookt samen met aromatische basamtirijst.

34. KING PRAWN BIRYANI € 22,50

Verrassende combinatie van grote garnalen, rijst, paprika, verse koriander en speciale biryani kruiden.

35. VEGETABLE BIRYANI € 19,95

Een overheerlijke vegetarische Biryani. Een combinatie van rijst, diverse groenten, paprika, verse koriander en speciale biryani kruiden.

Chicken Curry gerechten

Wij bereiden uw maaltijd vers; u kunt aangeven hoe pittig u uw gerecht wenst te hebben: ‘mild’, ‘medium’ of ’ heet’. Al onze currygerechten worden geserveerd met basmatirijst.

36. CHICKEN TIKKA MASALA (zoet) € 19,95

Een overheerlijke milde curry, gemarineerde malse kipfilet, eerst gegrild in de tandoori oven, daarna bereid met kokos, cashewnoten, amandelen en verse kruiden.

37. BUTTER CHICKEN (zoet of medium) € 19,95

Speciale gegrilde kipfilet met gemengde cashewnoten, kokos, amandel en yoghurt. Gekookt in milde currysaus.

38. CHICKEN KORMA (zoet) € 19,95

Kipfilet bereid in een romige curry saus van kokos en diverse soorten noten.

39. MANGO CHICKEN (zoet) € 20,95

Kipfilet bereid met mango in een romige curry saus met kokos en diverse soorten noten.

40. BALTI CHICKEN € 20,95

Een medium kipgerecht met tomaten, paprika, gember en verse koriander, afgemaakt met Balti pasta saus.

41. KARAHI CHICKEN € 20,95

Zachte kipfilet, bereid met uien, tomaten, paprika, knoflook en geserveerd in een braadpannetje.

42. CHICKEN SAAG € 20,95

Een bijzondere combinatie van zachte kipfilet met spinazie, bereid met knoflook, gember en citroensap.

43. CHICKEN LABABDAR € 20,95

Kip lababdar is een combinatie van malse stukjes kip met een rijke jus van uien, tomaten en cashewnoten. Een perfecte balans van smaken met een romige jus die de Indiase kruiden aanvult.

44. CHICKEN JALFREZI € 20,95 

Kipfilet bereid in de geheime saus van de chef met verse knoflook, ui, paprika, tomaten, peper en citroensap.

45. CHICKEN MADRAS € 21,50

Zachte kipfilet bereid met Madrasie kruiden bestaande uit heel fijn gemalen chili, gember, knoflook, citroen, tomatensaus en verse koriander.

46. CHICKEN VINDALOO € 22,95

Zeer pittig kipgerecht, met zwarte peper, gember en rode chilipeper. Een specialiteit uit Goa, geïntroduceerd door de Portugezen. Een favoriet bij de Engelsen.

Lamb Curry gerechten

Wij bereiden uw maaltijd vers; u kunt aangeven hoe pittig u uw gerecht wenst te hebben: ‘mild’, ‘medium’ of ’ heet’. Al onze currygerechten worden geserveerd met basmatirijst.

47. LAMB KASMIRI (zoet) € 21,95

Lamsvlees bereid in een romige curry saus van room, mango, lychee, kokos en diverse soorten noten.

48. LAMB TIKKA MASALA (zoet) € 21,95

Een overheerlijk milde curry. Gemarineerd mals lamsfilet, eerst gegrild in de tandoori oven. Daarna bereid met kokos, casunoten, amandelen en verse kruiden.

49. LAMB BHUNA € 22,95

Zacht lamsvlees in currysaus, bereid met kruiden, verse paprika, tomaten, gember en knoflook (medium en zeer speciale verse kruiden).

50. LAMB KARAHI € 22,95

Zacht lamsvlees, bereid met uien, tomaten, paprika, knoflook en geserveerd in een braadpannetje.

51. LAMB BALTI € 22,95

Een medium lam gerecht met tomaten, paprika, gember en verse koriander, afgemaakt met Balti pasta saus.

52. LAMB SAAG € 22,95

Een bijzonder combinatie van zacht lamsvlees met spinazie, bereid met knoflook, gember en citroensap.

53. LAMB LABABDAR € 23,50

Lam lababdar is een combinatie van malse stukjes lam met een rijke jus van uien, tomaten en cashewnoten. Een perfecte balans van smaken met een romige jus die de Indiase kruiden aanvult.

54. LAMB JALFREZI € 23,50

Een medium pittig lamsgerecht met tomaten, paprika, gember, verse koriander en groene peper.

55. LAMB PATIALA € 23,50

Lamsvlees met aardappelen bereid in currysaus op Noord-Indiase wijze.

56. LAMB MADRAS € 23,50

Zacht lamsvlees bereid met Madrasie kruiden, bestaande uit heel fijn gemalen chili, gember, knoflook, citroen, tomatensaus en verse koriander.

57. LAMB VINDALOO € 23,95

Zeer pittig lamsgerecht, gekookt met zwarte peper, gember en chili poeder. Een specialiteit uit Goa, geïntroduceerd door de Portugezen. Een favoriet bij de Engelsen.

Vegetarische en veganistische curry gerechten

De vegetarische keuken van India is alom bekend. Veel Indiërs zijn vegetariër en de vegetarische keuken is daarom uitgebreid.

Wij bereiden uw maaltijd vers; u kunt aangeven hoe pittig u uw gerecht wenst te hebben: mild, medium of heet.  Al onze currygerechten worden geserveerd met basmatirijst.
Let op: Bent u veganistisch? vraag aan de ober voor de mogelijkheden

58. NAVRATAN KORMA (zoet) € 18,95

Een heerlijk mild vegetarisch gerecht. Een combinatie van diverse groenten en exotische vruchten bereid met noten, rozijnen, amandelen en room.

59. PANEER MAKANI (zoet) € 19,95

Een overheerlijk mild gerecht. Zelfgemaakte Indiase kaas, mild gekruid met gemalen noten, amandelen en room.

60. PALAK PANEER € 20,95

Een combinatie van zelfgemaakte Indiase kaas en verse spinazie met een aroma van knoflook, citroensap en verse kruiden. Een zeer populair gerecht in Noord India.

61. VEGETABLE JAL-FERIZI € 19,95

Een medium pittig vegetarisch gerecht. Combinatie van diverse groenten met tomaten, paprika, groene peper, gember en verse koriander.

62. METHI MATAR MALAI € 20,95

Methi matar malai combineert fenegriek bladeren met groene erwten en room in een rijke, zoete en romige curry.
Methi matar malai combines fenugreek leaves with green peas and cream in a rich, sweet and creamy curry.

63. PANEER MADRAS € 21,95

Zelf bereide Indiase kaas, gekookt met Madrasie kruiden, bestaande uit heel fijn gemalen chili, gember, knoflook, citroen, tomatensaus en verse koriander.

64. MALAI KOFTA € 21,95

Gefrituurde aardappel- en kwarkknoedels met met een romige currysaus op basis van cashewnoten.

65. VEGETABLE BALTI  € 19,95

Diverse groenten bereid met speciale Balti pasta (mengsel van verse specerijen) en verse koriander.

66. VEGETABLE JALFREZI/MADRAS  € 19,95 /

Vegetarisch gerecht met seizoensgroenten en zelfgemaakte Indiase kaas. Bereid met Madrasie kruiden, bestaande uit heel fijn gemalen chili, gember, knoflook, citroen, tomatensaus en verse koriander.

67. SHAHI PANEER € 20,50

Zelfgemaakte Indiase kaas met tomaten, ui, paprika en zeer speciale verse kruiden in een romige saus (zacht van smaak).

68. ALOO / CHANNA MASALA € 19,95

Gekruide kikkererwten en aardappel in medium hete curry saus met uien en verse kruiden.

Seafood & Fish curry gerechten

69. FISH BHUNA € 21,50

Vis bereid met paprika, uien, tomaten en Indiase kruiden.

70. FISH KORMA (zoet) € 21,50

Vis bereid met noten, rozijnen, kokos, en amandelen, gekookt in een romige saus.

71. KING PRAWN KORMA (zoet) € 22,95

Grote garnalen, bereid met noten, rozijnen, kokos, en amandelen. Gekookt in romige saus.

72. PRAWN KARAI € 22,95

Garnalen bereid in de geheime saus van de chef met verse knoflook, ui, paprika, tomaten, peper en citroensap.

73. PRAWN JALFREZI/MADRAS / € 22,95 /

Kleine garnalen uit de Golf van Bengalen, bereid met Madrasie kruiden, bestaande uit heel fijn gemalen chili, gember, knoflook, citroen, tomatensaus en verse koriander.

74. KING PRAWNS MUSHROOM BALTI € 22,95

Grote garnalen uit de Golf van Bengalen. Gemarineerd in een speciale Balti pasta, daarna gegrild in de tandoori oven en geserveerd met champignons.

75. FISH JALFREZI/MADRAS / € 21,95 /

Visfilet in scherpe kerriesaus, bereid in een melange van scherpe specerijen. Afkomstig uit het zuiden van India.

76. KING PRAWNS MADRAS / VINDALOO / € 22,95 /

Grote garnalen in een pittige currysaus, bereid met specerijen, hete pepers en tomaten. Afkomstig uit het zuiden van India.

Bijgerechten

77. SAG ALOO € 7,95

Gebakken spinazie met aardappel, ui en traditionele kruiden.

78. MIXED VEGETABLE BHAJI € 7,50

Verse seizoensgroenten bereid in een mild gekruide currysaus met ui en tomaat.

79. MUSHROOM BHAJI € 7,50

Verse fijngesneden champignons met ui, paprika, verse koriander en een vers kruidenmengsel.

80. BHINDI BHAJI € 7,95

Verse fijngesneden Indiase groenten met ui, paprika en verse koriander.

81. BOMBAY POTATO € 7,95

Pittig gekruide curry van aardappeltjes.

82. ALOO GOBI € 7,95

Bloemkool en aardappelen bereid in een mild gekruide currysaus met ui, tomaten en paprika.

83. ALOO MATAR € 7,95

Aardappel en groene erwten bereid met huisgemaakte uien- en tomatencurrysaus, bestrooid met Indiase kruiden en verse koriander.

84. TARKA DAL € 7,95

Gele linzen bereid met knoflook, ui en tomaat.

85. MIXED SALAD € 4,50

Gemengde salade van verse seizoensgroenten.

86. PANEER SALADE € 5,50

Gemengde salade met Indiase kaas.

87. RAITA € 3,50

Yoghurtsaus bereid met komkommer, tomaat en kruiden.

88. BASMATI PILLAW € 2,95

Rijst

89. NAN BROOD € 2,95

Indiaas brood

90. KEEMA NAN € 3,75

Indiaas wit brood gevuld met gekruid lamsgehakt.

91. PESHWARI NAN € 3,75

Indiaas zacht wit brood gevuld met diverse soorten noten, kokos, rozijnen en cashewnoten.

92. GARLIC NAN € 3,75

Indiaas zacht wit brood gevuld met knoflook.

93. PANEER NAN € 3,75

Indiaas zacht wit brood gevuld met Indiase kaas.

94. KULCHA NAN € 3,75

Indiaas zacht wit brood gevuld met aardappel.

Mamta
Strandboulevard West 8
3841 CS Harderwijk
The Netherlands

Telefoon: 0341 266 377
GSM: 06 43 1161 80

E-mail: info@mamta.nl